{Šopingholičarke/ari pozor!}


Opsesivno obilazim sva mjesta u Zagrebu koja prodaju accessoire za dom. Pogotovo shabby i country stvari, jer su mi ti stilovi najdraži. Nisam minimalistička dušica, iako volim vidjeti dobro ušminkani stan čistih linija i modernog namještaja, ali jednostavno it's just not me. :)
Stvari s buvljaka ili novi predmeti koji vuku na starinu mogu me odmah kupiti.
Stoga probajte zamisliti moje oduševljenje kada sam otkrila novo mjesto za shopping, skriveno od zagrebačke vreve.
Dakle, country ekipo, predstavljam vam
Rusticu Decorativu, ime iza kojeg stoji jedna vrlo simpatična i susretljiva gospođica Sanja, koja drži tu meku ladanjskih stvarčica.
Pridružite mi se u turi kroz njenu trgovinu, nadam se da ćete uživati (baš kao i ja :)
Ne znam koliko sam vremena provela promatrajući beskrajno šarmantne predmete koji izviruju s polica starinskih vitrina, jer vrijeme prebrzo prolazi kad se zabavljamo. Svijećnjaci, ogledala, posteljina, jastuci, cvijeće, namještaj, ne znam što me je više oduševilo! U Hrvatskoj (nažalost) nema puno mjesta na kojima možete kupiti rustikalne stvarčice ili shabby chic namještaj, zato pohvaljujem ovu incijativu i poslovni pothvat, jer raznolikost ponude obogaćuje dragi nam svijet interijera.

Share/Bookmark

2 komentara:

Anonimno kaže...

Pozdrav,moje ime je Ana,po struci sam odgojiteljica ,no kao i svaka žena sanjam kuću iz snova,pa ti želim zahvaliti na ovom lijepom blogu..prekrasno..

Anonimno kaže...

Evo, upravo gledam slike tog dućana i oduševljena sam, pa bi lijepo molila ako može adresa!!
Moram priznat da ni ja nisam obožavateljica minimalizna i volim starinski bijeli namještaj,hvala ti šta nas inspiriraš nas koji ne znamo ništa o uređenju interijera i na savršenim savjetima!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...