{Top 6 bijelih kuhinja}


Pa dragi moji čitatelji... jeste li spremni za malo trendy i sexy kuhinja? U bijeloj boji? Besprijekorno minimalističkih? Zvuči zanimljivo, zar ne?
Kuhinje su posebno mjesto u stanu, po meni najstvaralačkije i najzabavnije. U kuhinji se pere, guli, miješa, kuha, razgovara, jede, smije, uvijek je neki muving. U njoj se obitelj nalazi ujutro prije posla i škole, na doručku ili na brzopoteznoj kavi. Navečer, u njoj se po skrivečki zaviruje u hladnjak (uh loša navika :) i traži nešto fino za gricnuti prije spavanja. Zbog toga su kuhinje mjesta puna života i treba ih urediti tako da se u njima dobro osjećamo. Osobno, jako volim bijele kuhinje jer su čiste, jednostavne i prilagodljive u svaki stil. Mogu biti moderne od medijapana visokog sjaja, mogu biti rustiklane u prljavo bijeloj boji, uvijek će izgledati dobro. Zato sam za danas izabrala šest odličnih kuhinja, via living etc, izaberite svojeg favorita, možda pronađete par dobrih ideja koje možete primjeniti i kod sebe doma. Have fun!

Produžiti parket u kuhinjski prostor vizualno će povećati i povezati prostorije. Pripazite da parket (i postavljanje!) budu kvalitetni.
Neobarokni stolci u crnoj varijanti u bijeloj kuhinji visokog sjaja. Otkačena elegancija! Sada kada smo pogledali galeriju slika, slažete li se s mojom tvrdnjom da su bijele kuhinje zaista primamljive?

Share/Bookmark

Nema komentara:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...