{Visoka moda}


Priznajem, padam na ušminkane stanove iz časopisa.
Ista stvar je i sa visokom modom, iako znate da ti komadi odjeće na manekenkama nisu nosivi u stvarnom svijetu, ipak ih volite promatrati. Zašto je tome tako? Zaključila sam da je stvar u promatranju detalja koje lako možemo primijeniti i mi, ljudi normalnih primanja i mogućnosti. Zato vam i predstavljam slijedeći stan, koji kao da je sišao s modnih pista interijera ali je prepun detalja koje se možemo kopirati (uz malo spretnosti i traženja po dućanima) i u našem domu.

Komoda i ogledalo, jednako kićeni a opet skladni. Ovaj spoj pokazuje kako bez bojazni možemo kombinirati dva podjednako snažna predmeta a da završni dojam bude skladan i profinjen.

Spavaća soba u plavom tonu. Dakle, luksuz se može postići namještajem ali i korištenjem pravilnih boja.

Barokni elementi poput bombon stolaca ili prave vitrine sigurno bi se našli u mom stanu (a i u vašem vjerujem) samo da se nađem u prilici doći do njih.
Ako naiđete na nešto slično, pls javite mi.

(images via house beautiful)



Share/Bookmark

4 komentara:

Anonimno kaže...

obožavam tu boju, odličan izbor stana :)))

Anonimno kaže...

vidjela sam u mercatoneu kicenu komodu kao na prvoj fotki, nije u plavoj boji nego je zlatna, dalo bi se s njom nesto napravit! super stan!

Anonimno kaže...

ohh kakav šarmantan stan !!! Predivne fotografije, odmah me natjera na razmišljanje i daje mi inspiraciju o ponovnom uređenju moga doma, koji je već dugo, dugo vremena isti...zaista divan blog kristina, hvala bogu da je netko kod nas nešto ovako lijepo pokrenuo. Samo nastavite tako. Pozdrav od Sofije.

Anonimno kaže...

Draga Kristina,ne mogu ti opisati koliko sam oduševljena svim ovim što sam upravo vidjela.Cijeli ovaj blog,slike i ideje kao da si pretočila upravo iz moje glave,mašte,doma kojeg ću ja jednom imati.Da li postoje ikakve šanse da ti urediš moj dom,kada napokon bude gotov?Ako je odgovor potvrdan,po kojoj cijeni i koji su kriteriji koji o tome odlučuju.Unaprijed zahvalna,Marči.Split

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...