{A la Audrey}


Stare holivudske glumice imale su neku drugačiju karizmu i ljepotu. Kao da su bile omotane velom vlastitog stila koji se pažljivo gradio i u kojem se njegovao navjvažniji faktor a to je elegancija. Mnoge glumice su na mene ostavile veliki dojam i trag, poput Grace Kelly, Ave Gardner ili Grete Garbo no posebno mjesto u mom srcu zasigurno ima Audrey Hepburn. Po mnogima ikona stila, Audrey nam je postavila visoke kriterije ljepote i dražesnosti i baš zbog toga sam se često pitala kakav bi stan ona imala u današnje vrijeme?
Bacila sam se u malu potragu za Hepburn interijerom i pronašla jedan stan koji je definitivno inspiriran njenim likom.


Veliki poster Audrey Hepburn, 69.90 eura, Ikea

Kako je ona bila urbana djevojka a opet prava dama, vjerujem da bi se odlučila za bijeli krevet, satensku posteljinu i trendy Kartelovu Bourgie Lamp.



Nju jednostavno morate voljeti, zar ne?





Share/Bookmark

3 komentara:

Anonimno kaže...

odličan blog, članci, sve... pohvale

Anonimno kaže...

fotke su super, kao i tekstovi, kristina vi ste to napravili na svjetskom nivou, čestitam, od danas sam svaki dan na vašem blogu. Veliki pozdrav, i samo dajte tako, Gisela!

Anonimno kaže...

Drago mi je što još netko diše isto kao ja. U nedostatku novca kupujem stare rasklimane stvari i od njih stvaram namještaj kakvog želim. To mi je predivan hobi. Pozdrav!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...